Siema, chciał bym przedstawić wam nowy i jedyny serwer TCT. Nie miałem pomysłu na nazwę więc jest to poprostu Team Car Theft. Mam nadzieje, że chętnie zagracie na tym projekcie.
O projekcie
Jest to nowy tryb rozrywki bazujący na starym TDMie z taką zmianą iż głównym celem tutaj nie jest zabijanie a kradzież aut przeciwnego gangu i dostarczenie ich do swojego garażu. Z tego co mi wiadomo nasz serwer jest obecnie jedynym serwerem właśnie z takim trybem gry. Wcześniej (na 0.2.2 R2) był tylko jeden ruski serwer TCT. Pamiętam, że grało na nim sporo ludzi więc postanowiłem reaktywować projekt. Głównym koderem mapy jest Zmyslak a wszystkie inne drobne poprawki itp robiłem ja. Serwer hostowany jest z dobroci Resho.
Informacje
Posiadamy własne jeszcze nie do końca gotowe (pod względem graficznym) forum, ale to co najważniejsze to jest. Na razie jest to darmowy hosting ale jeśli projekt wypali zakupimy domenę lub hosting na xaa.pl na przykład.
Adres forum : www.TCT-server.cba.pl/index.php
Serwer jest 100 slotowy, możliwe że liczba slotów ulegnie zmianie na więcej lub mniej. Serwer jest online 24/7 jednak gdyby były problemy (serwer się wyłączał itp) proszę mnie poinformować.
HostName: [0.3a][PL].:*Team Car Theft*:.[TCT]
Address: 87.98.238.15:7778
Players: 0 / 100
Ping: 34
Mode: TCT: GTA 1.0
Map: San Andreas
Serdecznie zapraszam wszystkich na nasz serwer oraz forum, osobiście uważam iż jest to tryb gry dość ciekawy i zabawny i mam nadzieje, że inni też będą tak sądzić.
Pozdrawiam i zapraszam wszystkich, założyciel serwera : DestiX
jestem znany też jako DjGrand
Edytowane przez DjDestiX dnia 01-08-2010 17:52